• USA kallar appar som TikTok och WeChat för ’allvarliga hot’
  • Kinesiska appar bevakar sina användare offline
  • Microsoft förhandlar om att köpa en del av TikTok, men experter frågar sig om appen kommer att bli säkrare med en ny ägare.
  • Uigurisk fotomodell skickar videoklipp från kinesiskt interneringsläger, nu är mannen försvunnen

Enligt buddismen är världen och alla varelser i universum sammanlänkade och styrda av universums princip om Karma.  Oavsett hur en person lever sitt liv så kommer tidigare livs goda och dåliga gärningar göra sig påminda i det nuvarande livet.  Det finns många exempel i historien.  Vi ska få höra att exempel som utspelade sig i det antika Indien  och handlar om Moggallanas karmiska rättvisa.

Och avslutningsvis några ord om Yin och Yang från Sanna Ehdin som är doktor i immunologi, författare och föreläsare inom självläkning och systemhälsa, som publicerats hos vår mediepartner tidningen Epoch Times. 

Yin- och yang-tecknet har fortfarande mycket att säga oss människor. Yin och Yang symboliserar motsatt energi, vilket skapar en laddning mellan dem. Yang anses vara det aktiva och dynamiska, medan yin står för vilande och reflekterande. De är således även komplementerande, båda behövs för att balansera varandra till en gemensam helhet. 

En timme nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.