Kina straffar Litauen för att ha öppnat en taiwanesisk beskickning

Kinesisk säkerhetschef tillträder på topposition i Interpol

Historisk resolution garanterar Xi Jinping fortsatt ledarskap

Manyang berättar om Kinas nolltolerans gentemot nya covidfall och hur det har lett till extrema åtgärder.

Vi hälsar på hos TingTing och Sofia igen som har laddat upp med en dubbellektion i kinesiska, där vi får lära oss diverse små ord som den här och den där som är bra att kunna.  Och, vi besöker en kinesisk affär för att handla.

Vem vill inte ha mer tid?  Tid är det som den moderna människan har minst av.  Allt annat kan man köpa, men inte tid, skriver Sandra Junhammar på sin blogg.  Hon berättar om fördelen med att downshifta, eller växla ner och spendera tiden på ett mer meningsfullt sätt för att hitta en bättre balans i livet, framför allt mellan arbete och fritid.  Läs mer om hälsa och livsstil i tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

Och däremellan musik som du troligen inte kan höra i något annat program.

2021-11-29 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina
Märkt på:                                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *