Kinesiska myndigheter vill att tv-bolag ska styras av politiker

USA varnar Kina om Taiwan.  

Kinesisk tv antyder dödsstraff för brott mot pandemiregler

Vi ska få höra Kina-experten Manyang bland annat berätta om hur det kinesiska kommunistpartiet använt diskriminering och rasism som en del av sin strategi.  Vill du höra mer från ManYan kan du hitta honom på Youtube på kanalen Mr Wu in Europé.

Idag har TingTing och Sofia laddat upp med en dubbellektion i kinesiska Tingting och Sofia ska ge oss en ny lektion i kinesiska Dom kommer att prata om hur man säger olika dagar och om familjen och alla dess olika medlemmar.

Kan musik forma din själ?  Ja, det finns forskning som tyder på det.  Ljud är ett slags energi och energi kan bygga upp eller förstöra, skriver Jani Allen i en artikel i tidningen Epoch Times.  För mer än 20 år sedan började den japanska vetenskapsmannen Masaru Emoto att forska på vilka effekter ljud har på vatten.  Efter att ha spelat olika sorters musik över vatten frös han hastigt ned vattnet i olika petriskålar.  Iskristallerna från det vatten som hade fått Bach och Mozart spelade för sig skapade geometriskt intrikata och vackra symmetriska former.  På hårdrock svarade vattnet med kaotiska mönster utan tecken på symmetri.  Våra kroppar innehåller drygt 60 procent vatten, så även vi påverkas av ljuden vi hör.

Läs mer om hälsa och livsstil i tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

Och däremellan musik som du troligen inte kan höra i något annat program.

2021-11-15 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina
Märkt på:                                                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *