·      Kinesisk tv-station i Storbritannien döms för sändning av iscensatta erkännanden.  

·      Kinesiska kommunistpartiet försöker tysta svenska kritiker.  

·      Talibanerna välkomnar Kina som partner i återuppbyggnaden av Afghanistan.

Det väl utvecklade demokratiska systemet som finns i Taiwan är en nagel i ögat på det kinesiska kommunistpartiet. Kina-experten Manyang berättar om risken att Kina startar krig i Sydkinesiska sjön och Taiwan.   Vill du höra mer från ManYan kan du hitta honom på Youtube på kanalen Mr Wu in Europe. 

Vi besöker TingTing och Sofia igen som i den andra språklektion i kinesiska fortsätter lära oss några hälsningsfraser på kinesiska som är bra att kunna när man träffar nya bekantskaper..

I dagens program ska vi få lyssna på Patrick en av våra kollegor från engelska SOH radio network, som berättar hur tidigare gärningar avgör dagens upplevelser. 

Vi berättar om den livgivande sömnen, många viktiga saker sker under sömnen.  Kroppen genomgår underhållsarbete på djupet; bygger upp muskler, sorterar och går igenom upplevelser.  Sömn förebygger också sjukdomar. Läs hela inslaget om sömn och andra artiklar om hälsa och livsstil hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

Vill du läsa mer om livsstil, hälsa, mat, och vetenskap och fler nyheter så besök vår medieparter tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se eller på Facebook.

2021-09-13 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina
Märkt på:                                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.