• Svensk medborgare riskerar utlämning till Kina. 
  • Företaget Zoom ger sina användares data till den kinesiska regimen för att få tillgång till den kinesiska marknaden. 
  • Brittiska armén vill ha en ”kalla kriget-plan” gällande Kina. 

Vad har vi att vänta av 2021?  2020 blev ett ovanligt oroligt år för mänskligheten. Man Yan förutspår att 2021 kommer medföra än mer oroligheter för oss och att vi människor kommer ställas inför fler och större utmaningar.   Vi ska få höra Man Yan  som är en erfaren Kinaexpert om vad han tänker om framtiden och det som nyss utspelat sig i USA. Han har tidigare talat i Sveriges riksdag, andra europeiska parlament och FN. 

Tintin och Sofia ger en lektion i kinesiska.  Vi får lära oss några enkla fraser som är bra att kunna när man träffar nya vänner.  Vi får också lära oss lite om den kinesiska Zodiaken.

Patrick  en av våra kollegor från engelska SOH radio network berättar hur tidigare gärningar avgör dagens upplevelser.

Tia Jumbe som arbetar bland annat som författare och ayurvedisk hälsorådgivare. Hon menar att vi formar vår tillvaro med våra beslut, dag för dag och minut för minut och har flera förslag på hur vi ska må bättre.  Lyssna på programmet eller läs hennes blogg på www.tiajumbe.com  .  Hennes blogg publiceras också hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se, där kan du hitta ytterligare tips inom hälsa och livsstil.

2021-01-11 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *