• Elektromagnetiska vågor gör folk sjuka i Kina
  • Nya kinesiska termer förskönar negativa frågor. 
  • Databas visar att ledande amerikanska företag har anställda som är medlemmar i det kinesiska kommunistpartiet, kkp. 

År 2020 är slut och det kinesiska kommunistpartiet, KKP’s, infiltration i västvärlden är större än någonsin. Kommer KKP:s dröm om världsherravälde år 2049 gå i uppfyllelse eller kan den fria världen fortsätta att vara fri?   Vi ska lyssna på Manyan Ng som är en erfaren Kinaexpert som bland annat har talat i Sveriges riksdag, andra parlament i Europa och i FN.  I det här avsnittet kommer Manyan att summera året som gått och ge oss en statusuppdatering på världsläget. 

Tintin och Sofia ger en lektion i kinesiska.  Vi får lära oss några enkla fraser som är bra att kunna när man träffar nya vänner.

Daniel, en av våra kollegor från engelska SOH radio network, delar med sig av gammal visdom från den traditionella kinesiska kulturen och hur man förr i tiden såg på yin och yang.

Kan man bli av med åldersrelaterade problem med ögonen?  Ja, det menar Tia Jumbe författare, ayurvedisk hälsorådgivare, yogalärare och journalist på sin blogg som publiceras hos vår mediepartner tidningen Epoch Times.  Efter en dryg månads ögonträning läser hon med lätthet böcker utan glasögon.  Ögonrörelserna tar bara fem minuter och är väl investerad tid om du vill slippa glasögon på grund av åldersseende..  Läs fler tips om hälsa och livsstil hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

2021-01-04 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *