Hej och välkomna till Sound of Hope Göteborg och vår julspecial.  Vi stiftar bekantskap med en erfaren Kinaexpert som berättar om amerikanska presidentvalet som inte bara har betydelse för USA’s befolkning utan för hela världen.  Vi har träffat Lei Wang, läkare i traditionell kinesisk medicin, TCM, som berättar om hälsa och varför det är så bra att äta pepparkakor på vintern.  TingTing och Sofia startar en kurs i kinesiska och vi får lära oss några fraser som är bra att kunna när man träffar nya vänner. Och vi får lyssna på min favorithistoria så här i juletider.   Det är ett verklighetsdrama som utspelar sig över flera decennier och tar sin början vid tiden för andra världskriget.  Och däremellan spelas musik du troligen bara kan höra hos oss.

2020-12-21 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *