• Nato säger att Kina är en säkerhetsutmaning. 
  • Säkerhetsexpert om riskerna med Huawei: ”I Kina gäller andra lagar”.
  • 80 procent av svenskarna litar inte på Kina enligt rapport från Utrikespolitiska institutet.   

369 miljoner människor har officiellt avsagt sig sitt medlemskap i det kinesiska kommunistpartiet (http://tuidang.epochtimes.com/).  Vi lyssnar på en del av ljudboken som anses ligga till grund för de många avhoppen som startade för 16 år sedan. Vi har kommit fram till åttonde och sista delen av kapitel 9.

Grace Mann, en av våra kollegor från engelska SOH radio network berättar en historia som utspelade sig i Chicago på 1960-talet och handlar om en fråga som skickats till barnspalten i en tidning.  En liten flicka undrade varför hon som var ett så snällt barn och som alltid hjälpte till hemma inte blev belönad för det men att hennes bror som alltid gjorde ofog istället fick en kaka?  Svaret dröjde men när det väl hade publicerats spreds det till andra tidningar runt om i världen..

Dr Sanna Ehdins blogg om självläkning och systemhälsa, som publiceras hos vår mediepartner tidningen Epoch Times, nämner bland annat om vad vi själva kan göra för att stärka kroppen och därigenom förebygga förkylningar. Några av Sannas hälsotips för att hålla förkylningen borta är i form av olika tillskott man kan ta för att hjälpa kroppen att bli motståndskraftig.  Lyssna på programmet och få mer info eller titta in hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se , för mer info om vad du kan göra själv för att motverka förkylningar och få fler tips inom hälsa och livsstil.

2020-12-14 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *