• Brittiska telekomföretag kan få böta en och en halv miljon kronor om dagen om dom använder Huawei-utrustning.
  • Kinesiska statliga medier betalar stora amerikanska tidningar miljoner för att publicera Pekingvänligt innehåll.
  • Kina sänker kraven i reglerna för organtransplantationer vilket väcker oro över den kinesiska transplantationsmarknaden.

368 miljoner människor har officiellt avsagt sig sitt medlemskap i det kinesiska kommunistpartiet (http://tuidang.epochtimes.com/).  Vi lyssnar på en del av ljudboken som anses ligga till grund för de många avhoppen som startade för 16 år sedan. Vi har kommit fram till sjunde och näst sista delen av kapitel 9.

Grace Mann, en av våra kollegor från engelska SOH radio network återger den Mongoliska legenden som handlar om den godhjärtade jägaren Hailibu som en dag upptäckte en gam som fångat en ovanligt djur..

Många av världens mest effektiva och helande preparat finns inte på apoteket, utan de finns i din lokala livsmedelsbutik. Ett exempel på detta är Ingefära-roten som kan lindra halsont, nästäppa och andra hälsotillstånd.  I dagens program berättar vi mer om denna kraftfulla rot.  Du kan också läsa mer om ingefära och andra helande örter hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

Och däremellan musik som du troligen inte kan höra någon annanstans.

2020-12-07 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *