• Slovakien klassar kommunistpartiet som kriminell organisation
  • Hundratals miljoner tar avstånd från Kinesiska kommunistpartiet 
  • Människorättsorganisation kräver att ordförande för WHO:s utvärderingspanel för coronaviruset avgår.
  • USA förbjuder amerikanska investerare att finansiera kinesiska militärföretag

Vi lyssnar på nästa avsnitt av ljudboken de Nio kommentarerna som ligger till grund för de stora avhoppen från det kinesiska kommunistpartiet.  Idag är siffran uppe i över 368 miljoner människor som officiellt deklarerat att de avsagt sig sitt medlemskap i partiet och dess underorganisationer (http://tuidang.epochtimes.com/ ). Artikelserien publicerades hösten 2004 i tidningen Epoch Times.  Vi har kommit fram till femte delen av kapitel 9.

Vi får lyssna på en historia från det antika Kinas skrifter, som handlar om ett gift par, där frun inte kunde komma överens med sin svärmor och vad mannen i huset föreslog att de skulle göra åt det.

Vad kan passa bättre på höstruskiga dagar än Guldmjölk?  Det är en läkande dryck med gamla anor som ursprungligen kommer från Indien och den aurvediska läkekonsten. Den starkt gulfärgade drycken tillreds traditionellt med varm mjölk, gurkmeja och andra kryddor såsom kanel och ingefära.  Drycken som är full med antioxidanter kan stärka immunförsvaret, förbättra matsmältningen och ge andra hälsofördelar som kan hjälpa till att hålla dig frisk, och är särskilt lämplig att dricka under den kyliga influensasäsongen. Läs mer om hälsa och livsstil hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

2020-11-23 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *