• 390 000 kinesiska partiföreträdare straffade i år för korruption
  • Italien stoppar Huawei i sina 5G-nätverk
  • Upprop för att upplösa kinesiska kommunistpartiet har fått över 160 000 underskrifter på några månader
  • Tusentals uigurbarn har blivit föräldralösa

Vi lyssnar på nästa avsnitt av ljudboken de Nio kommentarerna som ligger till grund för över 360 miljoner människors officiella avsägande av sig sitt medlemskap i det Kinesiska kommunistpartiet och dess underorganisationer (http://tuidang.epochtimes.com/ ). Vi har kommit fram till tredje delen av kapitel 9.

Vår personlighet och karaktär är viktiga egenskaper vi människor har med oss under vår livsresa oavsett vem man är och vilken status man har.  Berättelsen som utspelar sig under Ming-dynastin i Kina handlar om en man som rättade till sitt beteende och började utveckla medkänsla och tolerans och på det viset ändrade sin framtid.

Visste du att pepparmynts-te är ett naturligt och traditionellt sätt att rena och ge energi till kroppen.  Det gör mer än att friska upp andedräkten.  Denna koffeinfria dryck är bra för att öka cirkulationen och lindra nervositet, insomningsbesvär, huvudvärk, feber, premenstruella besvär, stress och spänningar.  Dessutom är pepparmynts-te efter en måltid bra för att smälta maten, lindra magont och minska gaser.  Och teet kan även minska nästäppa och lindra ömma muskler.   Eftersom pepparmynta har en antiseptisk effekt är pepparmyntste mycket bra när det gäller att behandla förkylningar. Läs mer om hälsa och livsstil hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

2020-11-01 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *