• Storbritannien anklagar Huawei för samarbete med den kinesiska regimen.
  • Tyskland förbjuder utländska företag som utgör säkerhetsrisker.
  • USA vill hindra medlemmar i det kinesiska kommunistpartiet från att invandra, det kan drabba partitoppar som försöker fly Kina.
  • Grupper som stödjer det Kinesiska kommunistpartiet påverkar upplopp i USA.

Vi lyssnar på nästa avsnitt av ljudboken de Nio kommentarerna som ligger till grund för över 360 miljoner människors officiella avsägande av sig sitt medlemskap i det Kinesiska kommunistpartiet och dess underorganisationer (http://tuidang.epochtimes.com/ ). Vi har kommit fram till andra delen av kapitel 9.

Grace Mann, från engelska SOH radio network, berättar om Wolfgang Amadeus Mozart, hans uppväxt och hans musik som enligt många forskare inom medicin anser har helande effekter.  Det sägs att Mozart redan som liten började leta efter noter som älskade varandra… 

Kan musik forma din själ?  Ja, det finns forskning som tyder på det.  Även historien om Mozarts liv tidigare i programmet pekar åt det hållet.  För mer än 20 år sedan började den japanska vetenskapsmannen Masaru Emoto att forska på vilka effekter ljud har på vatten.  Efter att ha spelat olika sorters musik över vatten frös han hastigt ned vattnet i olika petriskålar. Under mikroskop kunde man sedan se skillnaden mellan kristallerna som hade formats i de vattendroppar som utsatts för Bach och Mozart eller hårdrock. Varje musikstycke hade fått kristallerna att formas i helt olika konstellationer. Med tanke på att våra kroppar är 60 procent vatten påverkas även vi av ljuden vi hör. Läs mer om hälsa och livsstil hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se.

2020-10-19 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.