• Storbrand i Huawei-laboratorium i Kina.
  • Europeiska företag säljer övervakningsteknologi till Kinas säkerhetsorgan som är inblandade i allvarliga människorättskränkningar, ett av dom svenskt.
  • Svenskt rymdbolag avslutar sina affärer med Kina.
  • Pressfriheten fortsätter att minska i Hongkong.

Vi lyssnar på nästa avsnitt av ljudboken de Nio kommentarerna som ligger till grund för över 360 miljoner människors officiella avsägande av sig sitt medlemskap i det Kinesiska kommunistpartiet och dess underorganisationer (http://tuidang.epochtimes.com/ ). Vi har kommit fram till den första delen av den nionde artiklen.

Enligt gamla berättelser från Kina blev den historiska figuren Zhuge Liang i vuxen ålder en av landets mest framstående militära strateger, men han blev nio år innan han började prata.  Lan Settle från engelska Sound Of Hope radio network berättar mer..

Gurkmeja, den fantastiska kryddan är bra för mer än smaksättning. En nyligen genomförd studie i Australien visade att gurkmejan var en bra smärtlindrare och nyttigare än flera andra olika smärtstillande medel du kan köpa på apoteket.  Använd gurkmeja i din mathållning.  Tillsätt det till ris, kyckling, kött eller andra rätter för den fina färgens skull och för den milda smaken.  Vid sidan av sina smärtstillande egenskaper innehåller gurkmejan också antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper.  Det är billigt, säkert och har flera hälsofördelar.  Läs fler artiklar om hälsa och livsstil hos vår mediepartner tidningen Epoch Times på www.epochtimes.se

2020-10-05 Nyheter, kultur och visdom om och från Kina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *